Ευτυχής Co. παιχνιδιών νησιών Guangzhou, ΕΠΕ

Όλοι για το χαμόγελο παιδιών και όλοι για το μέλλον

Πωλήσεις & Υποστήριξη
Ζητήστε ένα απόσπασμα - Email
Select Language
Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Indonesian
HomeAbout Us

Service

καλής ποιότητας υπαίθρια εξοπλισμού παιδικής χαράς για την πώληση
καλής ποιότητας περιπέτεια εξοπλισμού παιδικής χαράς για την πώληση
Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή, η υπηρεσία του κ. Young's είναι πολύ συμπαθητική και σκέφτομαι ότι μπορούμε να έχουμε την καλή και μακροπρόθεσμη επιχείρηση με το ευτυχές νησί.

—— Mr Johnny Lawn

Είμαστε ο υπαίθριος πράκτορας εξοπλισμού ικανότητας στη Νότια Αφρική, πέντε έτη συνεργασίας παρουσιάζουν ότι το ευτυχές νησί είναι καλός προμηθευτής και parter.

—— Ms Sarit Qwabe

Η ποιότητα και Serive είναι εντάξει, το σχέδιο είναι πολύ επαγγελματικό και η παράδοση είναι επίσης γρήγορη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το ευτυχές νησί.

—— Mr Emis Jumakuliyev

Είμαι Online Chat Now
Guangzhou  Happy  Island Toy  Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ευτυχές εργοστάσιο νησιών, κύριο κτίριο γραφείων

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης:Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά:Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες:Ευτυχισμένο νησί
Αριθμός Υπαλλήλων:320~350 άνθρωποι
Ετήσιες πωλήσεις:US$ 35000000 - US$ 45000000
Ιδρύθηκε Έτος:1993
Εξαγωγή pc:80% - 90%
Main ProductsOutdoor Playground , Indoor Playground , Outdoor Fitness Equipment , Water Park Equipments , Inflata

Η ευτυχής Co. παιχνιδιών νησιών Guangzhou, ΕΠΕ είναι μια ο επαγγελματικός κατασκευαστής που ειδικεύτηκε στα σχετικά προϊόντα παιδικών σταθμών, όπως την υπαίθρια παιδική χαρά παιδιών, την εσωτερική παιδική χαρά, τα προσχολικά έπιπλα, τον υπαίθριο εξοπλισμό ικανότητας, τον εξοπλισμό πάρκων aqua, τον πάγκο, την ταλάντευση, seesaw και άλλα παιχνίδια παιδικών σταθμών…

Και μέχρι τώρα, τα όλα προϊόντα μας έχουν περάσει GS, CE, EN πιστοποίηση που ανταποκρίνονται στα πρότυπα της ΕΕ και των ΗΠΑ.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:

 

1.   Έντονα ικανότητα παραγωγής: καλύπτει το εκσυγχρονισμένο εργοστάσιο τετραγωνικών μέτρων περισσότερο από 50.000, 20 γραμμή παραγωγής, περισσότεροι από 1000 εξειδικευμένοι εργάτες.

 

2.   Ανώτερη ικανότητα Ε&Α: η 50 εισαγόμενη πλαστική μηχανή, επαγγελματική ομάδα μηχανικών 5 συμβάλλει για να βελτιώσει τη διαδικασία παραγωγής δημιουργικό γενικό σχέδιο σχεδίου σχεδιαστών 10 σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση συνήθειας.

 

3.   Αυστηρά ποιοτικό σύστημα ελέγχου: Μια ανεξάρτητη ομάδα επίβλεψης επιθεωρεί από την επιλογή πρώτης ύλης, κάθε επεξεργασία, για να συσκευάσει, κάθε βήμα κάθε διαδικασία είναι ελέγχει αυστηρά. Μόλις υπάρχει ποιοτικό πρόβλημα, ο διευθυντής ποιοτικής επίβλεψης και η ομάδα επίβλεψης θα πάρουν αρμόδιο άμεσα

 

4.   Εμπειρική αίθουσα έκθεσης: Η χωριστή αίθουσα δειγμάτων είναι χαιρετισμένη από τον πελάτη μας. Εκεί, μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τις εγκαταστάσεις και το σχέδιο παιδικών χαρών.

 

5.   Εμπαθής ομάδα πωλήσεων: υπηρεσία online 24 ωρών, μέσα στη γρήγορη απάντηση 1 ώρας στην ειδική αίτησή σας.

 

6.   Τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων: Μπορούμε να εφαρμόσουμε ηλεκτρικό εγκαθιστάμε την οδηγία, ή τον πεπειραμένο μηχανικό εγκαταστάσεων στην περιοχή σας.

 

7.   Πλούσια εμπειρία εξαγωγής: για να μειώσουμε τα εισαγόμενα θέματά σας, μπορούμε να κανονίσουμε τις δηλώσεις συνήθειας μεταφορών, εισαγωγών & εξαγωγής, να μεταφέρουμε ακόμη και τα εμπορεύματα από το λιμένα στην αποθήκη εμπορευμάτων σας.

 

8.   Άφθονο πρόγραμμα όλοι πέρα από τον κόσμο: Η παιδική χαρά μας έχει εξαγάγει σε περισσότερες από 70 χώρες στον παγκόσμιο. Κανένα θέμα που η ήπειρος είναι εσείς μέσα, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε κοντινότερο πρόγραμμα πελατών γύρω από σας.

 

Η διεθνής ομάδα πωλήσεών μας: 

 

 1. Η έρευνά σας θα απαντηθεί σε 12 ώρες.

 

 2. Οι όλες έρευνές σας θα απαντηθούν στα ρευστά αγγλικά από το καλά εκπαιδευμένο & προσωπικό εμπειρίας.

 

 3. Οι όλες πληροφορίες σας είναι καλά στην προστασία.

 

 4. Μια λύση αγορών περιοχών που προσφέρεται από την επαγγελματική ομάδα μας.

 

 

Προσαρμοσμένα προϊόντα:

 

 Η επαγγελματική ομάδα σχεδίου μας μπορεί να κάνει να σχεδιάσει να βασίσει στο ειδικό σχέδιό σας απαίτησης και ορόφων, ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!

 

Υποστήριξη εγκατάστασης:

 

 Προσφέρουμε τα σχέδια εγκαταστάσεων για σας, έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα. Για τα μεγάλα προγράμματα, θα αποστείλουμε επίσης την τεχνική κατάρτιση μηχανικών μας και θα εγκαταστήσουμε στην περιοχή.

 

Υπηρεσία μεταφορών:

 

 Προσφέρετε την υπηρεσία μεταφορών θάλασσας εάν ανάγκη. Μερικές χώρες, μπορούμε να προσφέρουμε την από σπίτι σε σπίτι υπηρεσία μεταφορών.

 

Πρόγραμμα παραγωγής:

 

Στηργμένος στη σύγχρονη διαχείριση και το πλήρες τμήμα εργαστηρίων μας, είμαστε σε θέση να ελέγξουμε την παραγωγή μας τυποποιημένων προϊόντων 500 συνόλων το μήνα. Την παραγωγή μπορεί να τελειώσουν μέσα σε 15 ~20 ημέρες. Μερικά τυποποιημένα προϊόντα μπορούν να είναι παράδοση σύντομα εάν στο απόθεμα.

 

Μετά από την υπηρεσία πώλησης:

 

Προσφέρουμε την εξουσιοδότηση ενός έτους για όλα τα αγορασμένα προϊόντα σας. Μόλις λάβατε τα cargos, παρακαλώ ελέγξτε την ποιότητα πρώτα, και ανατροφοδοτήστε τις φωτογραφίες σε μας για να ασφαλίσετε τη ζημία μεταφορών. Αφότου εγκαθιστάτε τον εξοπλισμό, παρακαλώ επίσης πάρτε τις φωτογραφίες για μας για την ασφάλιση της χρήσης ασφάλειας.

 

Guangzhou   Happy    Island Toy   Co.,Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou  Happy  Island Toy  Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Creae Young

Τηλ.::86-020-32064971

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Προβολή περισσότερα για μας :   Γύρος εργοστασίων   Ποιοτικός έλεγχος